INTRODUCCIÓ

En realitzar comandes en www.gaudirambfoc.com, accepta regir-se pels Termes i condicions generals que s’indiquen a continuació i les nostres Polítiques de protecció de dades. Llegeixi aquests Termes, el nostre Avís legal i la nostra Política de privacitat (en conjunt, les «Polítiques de protecció de dades») abans d’utilitzar aquest lloc web. L’idioma aplicable dels Termes i condicions és l’Espanyol. A continuació ens referirem a GAUDIR AMB FOC com “nostre” o “nosaltres”.

Si no està d’acord amb tots els Termes i les Polítiques de protecció de dades, no utilitzi aquest lloc web. Aquests Termes i les Polítiques de Protecció de Dades poden modificar-se. És la seva responsabilitat llegir-los periòdicament, ja que els Termes i les Polítiques de Protecció de Dades vigents en el moment en què utilitzi aquest lloc web o en el moment de la formació del Contracte (segons es defineix a continuació) seran els aplicables.

En comprar qualsevol producte d’aquest lloc web, vostè signa un contracte amb nosaltres en aquests termes. Per a qualsevol pregunta relacionada amb termes i condicions, botiga web en general, comandes o enviaments, contacti’ns a través del nostre formulari de contacte en el lloc web: https://gaudirambdoc.com/contacte/

INFORMACIÓ DE L’EMPRESA

GAUDIR AMB FOC

La informació o les dades personals que ens proporcionis es processaran de conformitat amb les Polítiques de Protecció de Dades. En utilitzar aquest lloc web, vostè dona el seu consentiment per al processament d’aquesta informació i detalls i declara que tota la informació o els detalls que ens ha proporcionat són veritables i precisos. Per a obtenir més informació sobre Protecció de dades, llegeixi la nostra Política de privacitat.

ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

En utilitzar aquest lloc web i / o realitzar qualsevol comanda a través d’ell, vostè es compromet a:

Utilitzar el lloc web exclusivament per a realitzar consultes o comandes legítimes.

No realitzar comandes especulatives, falsos o fraudulents. Si tenim l’opinió raonable que s’ha realitzat aquesta comanda, tindrem dret a cancel·lar la comanda i informar les autoritats pertinents.

Per a proporcionar-nos un correu electrònic, correu postal i / o altres dades de contacte correctes i precisos i reconèixer que podem utilitzar aquestes dades per a comunicar-nos amb vostè si això fos necessari (consulti les nostres Polítiques de protecció de dades).

Si no ens proporciona tota la informació que necessitem, és possible que no puguem completar la seva comanda. En realitzar una comanda a través d’aquest lloc web, vostè garanteix que té almenys 18 anys i que és legalment capaç de celebrar contractes vinculants.

COM ES FORMA EL CONTRACTE

La informació establerta en els Termes i els detalls continguts en aquest lloc web no constitueixen una oferta de venda, sinó més aviat una invitació a comerciar. No existirà cap contracte respecte a cap article entre nosaltres fins que la seva comanda hagi estat expressament acceptat per nosaltres, tant si s’han deduït fons del seu compte com si no. Si no acceptem la seva oferta i els fons ja s’han deduït, aquests seran reemborsats ​​íntegrament.

Per a realitzar una comanda, ha de seguir el procés de compra en línia i fer clic a «Autoritzar pagament» per a enviar la comanda. Després d’això, rebrà un correu electrònic de la nostra part confirmant la recepció de la seva comanda (la «Confirmació de comanda»). Tingui en compte que això no significa que la seva comanda hagi estat acceptat. La seva comanda constitueix la seva oferta per a comprar-nos un o més articles. Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació, i li confirmarem aquesta acceptació enviant-li un correu electrònic que confirmi que l’article s’està enviant (la «Confirmació d’enviament»).

El contracte per a la compra d’un article entre nosaltres (el «Contracte») només es formarà quan li enviem la Confirmació d’enviament. El Contracte es referirà únicament a aquells articles l’enviament dels quals hàgim confirmat en la Confirmació d’enviament. No estarem obligats a subministrar cap altre article que pugui haver estat part de la seva comanda, fins que l’enviament d’aquests articles hagi estat confirmat en una Confirmació d’Enviament per separat.

INFORMACIÓ DEL PRODUCTE

Intentem ser el més precisos possible en les descripcions dels nostres productes. No garantim que les descripcions de productes o un altre contingut d’aquest lloc web siguin precisos, complets, de confiança, actuals o lliures d’errors.

Ens esforcem per mostrar els colors dels productes amb la major precisió possible en el nostre lloc web. Els colors que es mostren en la seva pantalla poden diferir dels colors reals, per tant, no podem garantir que la seva pantalla mostri els colors precisos.

DISPONIBILITAT D’ARTICLES

Quan es rebi la seva comanda, se li enviarà per correu electrònic una confirmació de la comanda. Ens reservem el dret a no realitzar el lliurament en cas que el nivell d’estoc fos incorrecte en el moment de rebre la comanda. Si no podem lliurar la seva comanda, l’informarem sobre la cancel·lació i processarem un reemborsament pel mateix valor. GAUDIR AMB FOC es reserva el dret d’enviar només parts de la comanda en cas que algun dels articles s’esgoti.

REBUIG DE LA SEVA COMANDA

Ens reservem el dret de retirar qualsevol article d’aquest lloc web en qualsevol moment i / o eliminar o editar qualsevol material o contingut d’aquest lloc web. Si bé farem tots els esforços raonables per a processar totes les comandes que se’ns enviïn, pot haver-hi circumstàncies excepcionals que signifiquin que és possible que hàgim de negar-nos a processar o acceptar una comanda després d’haver-lo rebut o enviat una Confirmació de comanda, que ens reservem el dret a fer en qualsevol moment. No serem responsables davant vostè o qualsevol altre tercer en cas que retirem qualsevol article d’aquest lloc web, eliminem o editem qualsevol material o contingut en aquest lloc web, o per negar-nos a processar o acceptar una comanda després d’haver-lo rebut o enviat vostè una confirmació de comanda.

PREU

El preu de qualsevol article serà el que s’estipuli en el nostre lloc web, excepte en casos d’error evident. Si bé tractem d’assegurar-nos que tots els preus d’aquest lloc web siguin precisos, poden produir-se errors. Si descobrim un error en el preu dels articles que ha demanat, l’informarem al més aviat possible i li donarem l’opció de reconfirmar la comanda al preu correcte o cancel·lar-lo. Si no podem comunicar-nos amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lat i, si ja va pagar els articles, rebrà un reemborsament complet. No tenim l’obligació de proporcionar-li els articles al preu incorrecte (més baix) (fins i tot després que li hàgim enviat una Confirmació d’enviament) si l’error de preu és obvi i inconfusible i podria haver estat raonablement reconegut per vostè com un preu incorrecte.

Tots els preus mostrats són preus finals, inclòs l’IVA respectiu, que poden diferir entre països. Els preus no inclouen aranzels ni impostos d’importació. GAUDIR AMB FOC es reserva el dret a modificar els preus en qualsevol moment. La moneda de preus en el nostre lloc web es determina en euros.

PAGAMENT

Una vegada que hagi acabat de comprar, tots els articles que desitja comprar s’agreguen al seu carret i el seu següent pas serà passar al procés de pagament i realitzar el seu pagament. Per a això, ha de seguir els passos del procés de compra, completant o verificant la informació sol·licitada en cada pas. Durant tot el procés de compra, abans del seu pagament, pot modificar els detalls de la seva comanda.

Targetes de crèdit / dèbit:

Acceptem VISA, MasterCard i American Express a través de Caixabank. En pagar amb targeta se li demanarà el número de targeta, el seu període de vigència i el codi CVC. Utilitzem un estàndard de seguretat anomenat 3D-Secure, desenvolupat per Caixabank. Tota la informació es xifra mitjançant xifratge SSL, que evita l’accés no autoritzat a les dades de la targeta. No emmagatzemem nombres de targetes després que s’hagi completat la transacció.

DRET DE DESISTIMENT

Té dret a rescindir aquest contracte en un termini de 14 dies sense donar cap motiu. El període de desistiment és de 14 dies a partir del dia en què vostè o un tercer designat per vostè però que no sigui el transportista hagi pres possessió de la mercaderia.

Per a exercir el seu dret de desistiment, ha d’informar-nos de la seva decisió de desistir del contracte mitjançant una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Per a complir amb el termini de desistiment, és suficient que enviï la seva comunicació executant el seu desistiment abans que expiri el període de 14 dies.

Per raons de protecció de la salut i higiene, no s’acceptarà la devolució d’articles que hagin estat desprecintados, oberts, usats, incomplets, espatllats o danyats per part del client.

Efectes del desistiment:

Si es rescindeix d’aquest contracte, li reemborsarem tots els pagaments rebuts de vostè, inclosos les despeses d’enviament, excepte les despeses suplementàries que resultin de la seva decisió d’utilitzar una manera d’enviament específic diferent del nostre enviament estàndard. Realitzarem aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament que va utilitzar per a la transacció inicial, tret que hagi acordat expressament el contrari, p. ex. accepta la substitució de l’article o un val en lloc del reemborsament dels pagaments.

Haurà de retornar-nos la mercaderia sense demora indeguda i, en qualsevol cas, a tot tardar 14 dies a partir del dia en què comuniqui el seu desistiment d’aquest contracte. Per a complir el termini, n’hi ha prou que enviï la mercaderia abans que finalitzi el termini. No serà responsable de la disminució del valor dels béns que sigui conseqüència d’una manipulació necessària.

RESPONSABILITAT I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

No som responsables de les pèrdues comercials. Només subministrem els articles per a ús domèstic i privat. Si utilitza els articles per a qualsevol propòsit comercial o de revenda, no tindrem cap responsabilitat davant vostè per qualsevol pèrdua de guanys, pèrdua de negocis, interrupció de negocis o pèrdua d’oportunitats comercials.

A causa de la naturalesa oberta d’aquest lloc web i la possibilitat d’errors en l’emmagatzematge i transmissió d’informació digital, no garantim la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda d’aquest lloc web tret que s’estableixi expressament el contrari en aquest lloc web.

Tenim el deure legal de subministrar-li articles que estiguin de conformitat amb el contracte, no obstant això, sense afectar aquest deure i en la major mesura permesa per la llei, totes les descripcions dels articles, la informació i els materials publicats en aquest lloc web es proporcionen «tal qual» i sense garanties expresses, implícites o de qualsevol altra forma que sorgeixin. Com vostè està contractant com a consumidor i complint amb les nostres obligacions legals, serem responsables de lliurar-li els articles que: (i) compleixin amb la descripció donada per nosaltres i posseeixin les qualitats que hem presentat en aquest lloc web, (ii) són aptes per als fins per als quals s’utilitzen normalment els articles d’aquest tipus i (iii) mostren la qualitat i el rendiment que són normals en articles del mateix tipus i que es poden esperar raonablement.

Li garantim que qualsevol article que ens compri a través d’aquest lloc web és de qualitat satisfactòria i s’ajusta raonablement a tots els fins per als quals se subministren comunament articles d’aquest tipus. En la major mesura permesa per la llei, però sense excloure res que no pugui ser legalment exclòs en el cas dels consumidors, renunciem a totes les altres garanties de qualsevol tipus, ja siguin expresses o implícites, en relació amb els articles disponibles en aquest lloc web. Res en aquesta Clàusula afectarà els seus drets legals com a consumidor o els seus drets de cancel·lació de Contracte.

FORÇA MAJOR

No serem responsables de qualsevol incompliment, demora en el lliurament o qualsevol de les nostres obligacions sota aquests termes i condicions que siguin causades per successos o esdeveniments fora del nostre control raonable.

Un succés o esdeveniment fora del nostre control inclou qualsevol acte, esdeveniment, no ocurrència, omissió o accident més enllà del nostre control raonable i inclou (sense limitació) el següent:

Vagues, tancaments patronals o una altra acció industrial.

Revolta civil, motí, invasió, atac terrorista o amenaça d’atac terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparació per a la guerra.

Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o un altre desastre natural.

Impossibilitat de l’ús de vies fèrries, marítimes, aèries, autotransport o altres mitjans de transport públic o privat.

Impossibilitat d’ús de xarxes de telecomunicacions públiques o privades.

Els actes, decrets, legislació, reglaments o restriccions de qualsevol govern.

Qualsevol vaga, falla o accident d’enviament, postal o un altre transport rellevant.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Vostè reconeix i accepta que tots els drets d’autor, marques comercials i tots els altres drets de propietat intel·lectual en tot el material o contingut proporcionat com a part d’aquest lloc web romandran sempre en mans de nosaltres o dels nostres cedents. Se li permet usar aquest material només segons l’autoritzat expressament per nosaltres o els nostres cedents. Això no li impedeix utilitzar aquest lloc web en la mesura necessària per a fer una còpia de qualsevol comanda o detalls del contracte.

VIRUS, HACKING I ALTRES DELICTES CIBERNÈTICS

No pot fer un mal ús d’aquest lloc web introduint deliberadament virus, troians, cucs, bombes lògiques o un altre material que sigui maliciós o tecnològicament nociu. No intentarà tenir cap accés no autoritzat a aquest lloc web, al servidor que allotja aquest lloc o a qualsevol altre servidor, computadora o base de dades relacionada amb el nostre lloc web. Vostè es compromet a no atacar aquest lloc web mitjançant un atac de denegació de servei o un atac distribuït de denegació de servei.

En incomplir aquesta disposició, pot cometre un delicte en virtut de la normativa aplicable.

Informarem de qualsevol infracció a l’autoritat competent i cooperarem amb l’autoritat corresponent per a revelar la identitat del pirata informàtic. Així mateix, en cas de tal incompliment, el seu dret a utilitzar aquest lloc web cessarà immediatament. No acceptem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o mal resultant de qualsevol atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programari o material que sigui maliciós o tecnològicament nociu per al seu ordinador, equip, dades o material resultant de l’ús d’aquest lloc web o de la descàrrega dels continguts del mateix o d’aquells continguts als quals aquest lloc web redirigeix.

ENLLAÇOS DEL NOSTRE LLOC WEB

És possible que tinguem enllaços des del nostre lloc web a altres llocs web i materials de tercers; aquests enllaços es proporcionen exclusivament amb finalitats informatius i no tenim cap control sobre el contingut d’aquests llocs web o materials. En conseqüència, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o mal que pugui sorgir de l’ús d’aquests enllaços.

COMUNICACIONS ESCRITES

Les lleis aplicables exigeixen que part de la informació o les comunicacions que li enviem es realitzin per escrit. En utilitzar el nostre lloc, accepta que la comunicació amb nosaltres serà principalment electrònica. Ens comunicarem amb vostè per correu electrònic o li proporcionarem informació mitjançant la publicació d’avisos en el nostre lloc web. Per a fins contractuals, vostè accepta aquests mitjans electrònics de comunicació i reconeix que tots els contractes, avisos, informació i altres comunicacions que li proporcionem electrònicament compleixen amb qualsevol requisit legal que aquestes comunicacions siguin per escrit. Aquesta condició no afecta als seus drets legals.

EL NOSTRE DRET A MODIFICAR AQUESTS TERMES

Tenim dret a revisar i modificar aquests Termes ocasionalment. Estarà subjecte a les polítiques i els Termes vigents en el moment en què utilitzi aquest lloc web o sol·liciti articles de nosaltres, tret que la llei o l’autoritat governamental exigeixin canvis en aquestes polítiques, Termes o Declaració de privacitat, i en aquest cas qualsevol canvi potencial també s’aplicarà a les comandes realitzades anteriorment per vostè.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ L’ús del nostre lloc web i els Contractes per a la compra d’articles a través d’aquest lloc web es regiran per la Legislació espanyola. Qualsevol disputa que sorgeixi o es relacioni amb l’ús d’aquest lloc web o amb aquests Contractes estarà subjecta a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals espanyols. Si està contractant com a consumidor, res en aquesta Clàusula afectarà els seus drets legals com a tal.