Barbacoes, Foc de jardí

Pinxos

INGREDIENTS: 

  • Xai o vedella o lo que et roti.
  • 1 pot de Ras el Hanout o com s’escrigui
  • Safrà, comí i molt d’oli
  • All i julivert

PREPARACIÓ:

Aquesta és una altra de les coses que compres fetes quan fer-les no costa una merda. Joder, quins pebrots tens.

  1. Necessitaràs passar-te per alguna botiga exòtica i comprar una cosa que es diu Ras el Hanout -em sembla que s’escriu així, però no puta idea de com es pronuncia-. Als supes n’hi ha, ara tot està globalitzat.  Compra el que et roti dels molts que hi ha.
  2. Barreja-ho amb safrà i pebre vermell, comí, i un xorro de llimona. I també amb una picada d’all i julivert -no em siguis que no en saps fer que em cago en tot eh? julivert i all maxucats amb oli, joder-. Tot ben barrejat, VINGA.
  3. Carda-hi oli a doquier, sal, i ja hi pots cardar la carn. A veure, es diu MORUNO, no costa molt endavinar d’on ve, així que ÉS BASTANT ÒBVI que no els foten de porc. Acostumen a fotre’ls de xai o vedella. ARA: carda’ls amb el que et roti si no t’afecta tu, jo no m’hi poso, me la sua.
  4. Ara ja només cal deixar-ho reposar 24 hores -ah, ho volies per ara? PUES ET FOTS-, i l’endemà, punxar la carn amb pals i fer-ne pinxos. Ho rosteixes i llestos.

Estaria bé que hi fotéssis algo de verdura entre tros de carn i tros de carn, que afartar-se de lo bo és molt fàcil. Una guerra hauries d’haver passat.

Es tracta d’un forn per a la cocció de pizzes o pa, coure carns, com garrí, xai …, peix, verdures … Tria el forn dels teus somnis I fes el primer pas per a gaudir de les teves noves receptes a el forn de llenya !