Barbacoes, Foc de jardí

Paella

PREPARACIÓ: 

  1. Daura en una paella uns quants escamarlans, gambes i llagostins, i en acabat, un parell de sípies tallades. Tot això es ven en un lloc anomenat: PEIXATERIA.
  2. Ara, treu els crustacis aquests de la paella i daura-hi ceba molt petita, al cap d’una estona els pebrots, un parell d’alls i tomàquet ratllat.
  3. Torna a posar la sípia a la paella quan tot comenci a estar fet, posa-hi l’arròs. El Millor es el tipus bomba, i cal que es dori una mica i absorbeixi el gust del farcit. L’arròs no hi entén de mides jo n’hi cardo un grapat i mig per cap, més algun de regalo. Hi ha qui se n’hi pengen dos, i en hi ha que amb un ja fan
  4. Cobreix-ho tot amb caldo de peix, que por ser comprat o fet a casa. Deixa que bulli 10 a foc lent.
  5. Posa-hi els crustacis a sobre -també hi pots posar musclos i cloïsses per l’estil- i hauria d’estar en 6 minuts més. (Mira el poquet d’arròs que normalment diu el temps que aconsella per coure)
  6. Deixa reposar un parell de minuts i a disfutar.

Es tracta d’un forn per a la cocció de pizzes o pa, coure carns, com garrí, xai …, peix, verdures … Tria el forn dels teus somnis I fes el primer pas per a gaudir de les teves noves receptes a el forn de llenya !