Foc de Jardí

Gaudir en Foc

Presentem un nou equipament pensat especialment per aquells capvespres de primavera o tardor, que després de un dia amb temperatures molt agradables les nits comencen a ésser fredes i estar al jardí o terrassa deixa d’esser agradable. Feu una foguera per passar vetllades agradables amb la família i amics al voltant del foc. El podem fer servir a l’hivern i també a les nits d’estiu.

Es una elegant llar que es pot utilitzar com a braser exterior o com a cuina utilitzant els accessoris que permeten allargar les vetllades aquests dies. Podreu continuar la vetllada al costat d’un bon foc i preparar unes sardines a la brasa, o uns rovellons amb carn de xai o…

Podem també cuinar amb foc o brases, al jardí o terrassa, de moltes maneres diferents.

Cuidar el Jardí

La especial construcció del fogó permet garantir als fons una temperatura baixa de manera que no fem malbé la gespa del jardí o el parquet de la terrassa col·locant el fogó a sobre.

El fogó, està dissenyat per oferir moltes hores de satisfacció al costat dels seus amics.

Máxima qualitat

De base rectangular o rodona permet generar una calor uniforme i aconseguir un repartiment uniforme de la calor. Resisteix temperatures de fins a 800 ºC.

Fabricat amb planxes i perfils d’acer S235JR a la nostra fàbrica de Llinars del Vallés tenen el guix adequat per una llarga durada i una acurada elaboració.

GAUDIR AMB FOC es una nova empresa del grup EMISON, que des de 1953 es dedica a la fabricació de forns industrials, amb fàbrica a Llinars del Vallés.
Tenim per tant una amplia experiència amb foc y el seu comportament.
Neix amb la voluntat d'oferir al l'aficionat i al professional les millors eines i estris per gaudir del foc i cuinar amb foc de llenya o carbó, sigui al jardí o terrassa.
Fabricat amb planxes i perfils d’acer S235JR a la nostra fàbrica de Llinars del Vallés tenen el guix adequat per una llarga durada i una acurada elaboració.

Podem també cuinar amb foc o brases, al jardí o terrassa, de moltes maneres diferents.

TRÍPODE

En primer lloc amb un trípode, de construcció robusta amb acer forjat i electro soldat, es poden fer paelles, sopes, guisats..., podem fer les receptes del programa “LOS FOGONES TRADICIONALES” del CANAL COCINA.

Veieu, per ejemple, una recepta per fer la tradicional paella valenciana.

Si no voleu complicar-vos la vida, feu pintxos o brotxetes, o torrades de pá, o coueu una salsitxa amb el punxó, o ...

Una colla de suports fets amb barres d’acer inoxidable permeten coure brotxetes i pinxos rostint-los amb les brases de carbó o flames de llenya.

GRAELLA

No podia faltar una graella per fer carn a la brasa. Per les seves mides es ideal per coure calçots.

La graella està feta totalment amb perfils d’acer inoxidable. El disseny d'angle invertit en algun model impedeix els vessaments exteriors, també fa molt fàcil la seva neteja, atorga un daurat perfecte, no produeix carbonitzacions en la carn i permet que els embotits girin al seu centre.

Les graelles per coure calçots està pensades pels fogons de 60 x 100 y 60 x 40 cm.

Construïdes amb acer inoxidables son dobles per poder-les voltejar i fer el calçots pels dos cantons.

Tenim dos sistemes de rostir:

  • Un rostidor rotatiu permet fer pollastres, conills, costellams... al ast.
  • Finalment, un rostidor com que el argentins diuen “en cruz” en permetrà der el nostres rostits al estil argentí.

Finalment, hem pensat que fer unes torrades amb un bon pa de pagès pot acompanyar un bon embotit o carn a la brasa